Menüü

Koolilõuna menüü 23-27.09                                            OÜ Orfeum

 

Esmaspäev 23.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Hautatud kana köögiviljadega hapukoorekastmes (kana,porgand,paprika,

hapukoor,,sibul,rapsiõli, till,ma)

100

110

130

140

Pasta, tatar

160

160

180

200

Kaalika-ananassi-porgandisalat

50

60

75

75

Kapsasalat kurgiga

50

60

75

75

Rukkileib,sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Piparmündi tee ja suhkur,keefir R2,5%

koolipiim R 2,5%

200/5

200/5

200/5

200/5

Õunaamps

80

100

120

150


Teisipäev 24.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Rassolnik veiselihaga(kartul,konserv.kurk,

odrakruup,porgand,sibul,kana,rapsiõli,ma), hapukoor R20%

280/5

300/5

330/15

350/20

Kohupiimavaht riivleivaga(kohupiim,

piim,rukkileib,suhkur,või), toormoos

130/20

150/20

160/20

180/20

Must leib,sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Koolipiim R2,5%,keefir R2,5%

200

200

200

250

Pirniamps

80

100

120

150

 

Kolmapäev 25.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Värskekapsa-hakklihahautis

(kapsas, seguhakkliha,ma)

150

160

180

190

Keedetud kartul, riis

160

170

180

200

Porgandi-apelsinisalat

50

60

75

75

Peedi-mädarõikasalat

50

60

75

75

Rukkileib,sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Mustsõstramahlajook,

koolipiim R2,5%

200

200

200

200

Õunaamps

80

100

120

150

 

Neljapäev 26.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Gümnaasium

Hernesupp sealihaga (hernes,odrakruup,suitsusealiha,sibul,porgand,ma)

250

270

300

330

Õunasupp (õun ,suhkur, kartulitärklis) vahukoorega

180/20

200/20

220/25

240/25

Must seemneleib ,sepik

20/20

20/20

30/20

30/20

Koolipiim R 2,5%, keefir R2,5%

200

200

200

250

Apelsiniamps

80

100

120

150

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka käest või e-kirjaga piret.loopere@gmail.com.