Nädala menüü

Koolitoitu pakub meile OÜ Orfeum

Koolilõuna menüü 21-25.09                                            OÜ Orfeum

 

Esmaspäev 21.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Strooganov kalkunilihast

(kalkuniliha,hapukoor, nisujahu,sibul,rapsiõli ,ma)

100

110

130

Pasta, tatar

160

160

180

Sügisesalat

50

60

75

Kapsasalat kurgiga

50

60

75

Leivavalik

40

40

50

Vesi marjadega, keefir R2,5%

koolipiim R 2,5%

200

200

200

Õunaamps

80

100

120


Teisipäev 22.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Rassolnik kanaga (kartul,konserv.kurk,

odrakruup,porgand,sibul,kana,rapsiõli,ma), hapukoor R20%

280/5

300/5

330/15

Kohupiimavaht riivleivaga(kohupiim,

piim,rukkileib,suhkur,või), toormoos

130/20

150/20

160/20

Leivavalik

40

40

50

Koolipiim R2,5%,keefir R2,5%

200

200

200

Pirniamps

80

100

120

 

Kolmapäev 23.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Värskekapsa-hakklihahautis

(kapsas, seguhakkliha,ma)

150

160

180

Keedetud kartul, riis

160

170

180

Porgandi-apelsinisalat

50

60

75

Peedi-mädarõikasalat

50

60

75

Leivavalik

40

40

50

Mustsõstramahlajook,

koolipiim R2,5%

200

200

200

Õunaamps

80

100

120

 

Neljapäev 24.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Hernesupp sealihaga (hernes,odrakruup,suitsusealiha,sibul,porgand,ma)

250

270

300

Õunasupp (õun ,suhkur, kartulitärklis) vahukoorega

180/20

200/20

220/25

Leivavalik

40

40

50

Koolipiim R 2,5%, keefir R2,5%

200

200

200

Apelsiniamps

80

100

120

 

Reede 25.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Guljašš kalaga

( heik, hapukoor,nisujahu, tomatipasta,sibul, ma)

80

100

110

Kartuli-porgandipüree, riis

Porgandi-õunasalat

50

60

75

Hiinakapsasalat köögiviljadega

50

60

75

Leivavalik

40

40

50

Maitsestamata jogurt , koolipiim R2,5%

200

200

200

Puuvili

50

60

70

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab

peakoka käest.

Koolilõuna menüü 28.09-02.10                                                 OÜ Orfeum

 

Esmaspäev 28.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Bolognesekaste hakklihast (paprika,sibul,tomat,ketsup,seguhakkliha)

80g

90g

100g

Pasta, tatar

160g

170g

180g

Hautatud köögiviljad

50g

60g

75g

Värske kapsas,redis,seemned, salatikaste

50g

60g

75g

Leivavalik

40g

40g

50g

Puuvilja tee ja suhkur,koolipiim R2,5%

200g/5g

200g/5g

200g/5g

Õunaamps

80g

100g

120g

 

Teisipäev 29.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Peedisupp (kartul,peet,kapsas,porgand,sibul,ma), hapukoor R20%

280g/5g

300g/10g

320g/10g

Riisipuder( riis, piim,suhkur)

kisselliga (mahl,kartulitärklis, suhkur)

100g/100g

120g/120g

130g/130g

Leivavalik

40g

40g

50g

Koolipiim R2,5%, keefir 2,5%

200g

200g

200g

Pirniamps

80g

100g

120g

 

Kolmapäev 30.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Köögiviljahautis sealihaga (kapsas,porgand,kaalikas,sealiha,ma)

120g

140g

170g

Kartuli-kõrvitsapüree, riis

160g

170g

180g

Hiinakapsas,rukola,seemned,salatikaste

50g

60g

75g

Peedisalat

50g

60g

75g

Leivavalik

40g

40g

50g

Maitsestamata jogurt, koolipiim R2,5%

200g

200g

200g

Melonilõik

80g

100g

120g

 

Koolilõuna kalkulatsioon 21-25.09                                                            OÜ Orfeum

 

Esmaspäev 21.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud,

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud,

g

Strooganov  kalkunilihaga

100 135 3.80 10.8 6.41 110 149 4.18 11.8 7.05 130 176 4.94 14.0 8.34

Pasta

160 227 38,9 5,34 5,88 170 242 41,4 5,68 6,25 180 256 43,8 6,01 6,62

Tatar

160

129

26.5

0.8

4.76

170

137

28,2

0,85

5,06

180

145

29,8

0,9

5,36

Sügisesalat

50 27.8 6.94 0.019 0.495 60 33.4 8.33 0.022 0.594 75 41.8 10.4 0.027 0.742

Kapsa-kurgisalat

50 16.8 2.83 0.586 0.495 60 20.2 3.40 0.703 0.594 75 25.2 4.25 0.879 0.743

Rukkileib

20 63.2 8.62 2.30 1.82 20 63.2 8.62 2.30 1.82 30 94.8 12.9 3.45 2.73

Sepik

20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82

Piparmündi tee

200 2.68 0.596 0.0376 0.150 200 2.68 0.596 0.0376 0.150 200 2.68 0.596 0.0376 0.150

Suhkur

5 20.0 4.99 0 0 5 20.0 4.99 0 0 5 20.0 4.99 0 0

Koolipiim R2,5%

200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6

Õun

80 37.8 10.5 0 0 100 47.2 13.1 0 0 120 56.6 15.7 0 0

Kokku,g

- 625 94.5 19.8 21.4 - 670 102 21.2 22.6 - 764 115 24.9 25.6

 

Teisipäev 22.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

g

Energia

kcal

SV,

g

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud,

g

g

Energia

kcal

SV,

g Süsivesikud

g

Rasvad

g

Valgud,

g

Rassolnik

kanaga

280 183 14.9 10.5 8.65 300 196 15.9 11.3 9.27 330 216 17.5 12.4 10.2

Hapukoor, R 20%

5 11.0 0.190 1.06 0.165 5 11.0 0.190 1.06 0.165 15 32.9 0.570 3.18 0.495
Kohupiimavaht riivleivaga 130 251 36.8 7.50 10.1 150 289 42.5 8.66 11.6 160 308 45.3 9.23 12.4
Moos, keskmiselt 20 33.4 8.44 0 0.0600 20 33.4 8.44 0 0.0600 20 33.4 8.44 0 0.0600

Rukkileib

20 45.0 8.80 0.200 1.28 20 45.0 8.80 0.200 1.28 30 67.5 13.2 0.300 1.92

Sepik

20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82

Koolipiim R2,5%

200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6

Pirn

80 32.8 9.52 0 0.240 100 41.0 11.9 0 0.300 120 49.2 14.3 0 0.360

Kokku,g

- 609 89.4 19.7 22.3 - 668 98.5 21.6 24.5 - 760 110 25.5 27.2

 

Kolmapäev 23.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvadg

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

V.kapsa-hakklihahautis

150 191 8.13 13.4 10.9 160 204 8.68 14.3 11.6 180 229 9.76 16.0 13.1

Kartul

160 122 27 0.16 3.04 170 129 28.7 0.17 3.23 180 137 30.4 0.18 3.42

Riis

160 200 44.8 0.576 3.8 170 212 47.6 0.612 4.04 180 225 50.4 0.648 4.28

Porgandi-apelsinisalat seem.

50 17.3 4.41 0.0943 0.354 60 20.7 5.30 0.113 0.425 75 25.9 6.62 0.141 0.531

Peedi-mädarõikasalat

50 21.0 4.81 0.105 0.861 60 25.2 5.77 0.126 1.03 75 31.5 7.21 0.158 1.29

Rukkileib

20 61.8 9.58 1.28 2.44 20 61.8 9.58 1.28 2.44 30 92.7 14.4 1.92 3.66

Sepik

20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82

Mustsõstramahl

200 47,2 11,4 0.0324 0.169 200 47,2 11,4 0.0324 0.169 200 47,2 11,4 0.0324 0.169

Koolipiim R2,5%

200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6

Õun

80 32.8 9.52 0 0.240 100 41.0 11.9 0 0.300 120 49.2 14.3 0 0.360

Kokku,g

- 595 89.8 18.1 23.2 - 663 99.4 20.4 26.2 - 751 113 22.9 29.6

 

Neljapäev 26.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

G

Energia

kcal

SV

g

Rasvadg

Valgud,

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

Hernesupp sealihaga 250 254 32.0 9.32 16.0 270 275 34.6 10.1 17.3 300 305 38.4 11.2 19.2
Õunakissell 180 130 33.4 0 0.0720 200 144 37.1 0 0.0800 220 159 40.8 0 0.0880
Vahukoor 20 68.5 2.54 6.30 0.414 20 68.5 2.54 6.30 0.414 25 85.6 3.17 7.88 0.518
Must seemneleib 20 63.2 8.62 2.30 1.82 20 63.2 8.62 2.30 1.82 30 94.8 12.9 3.45 2.73
Sepik 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82

Koolipiim R2,5%

200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6 200 116 10.6 5.2 6.6

Apelsin

80 34.2 8.16 0.0800 0.880 100 42.7 10.2 0.100 1.10 120 51.2 12.2 0.120 1.32

Kokku,g

- 603 95.5 18.5 21.1 - 647 104 19.3 22.6 - 749 118 23.1 25.8

 

Reede 27.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

G

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

Guljašš kalaga

80

91.3

3.29

5.46

7.40

100

114

4.12

6.83

9.25

110

125

4.53

7.51

10.2

Kartuli-porgandipüree

160

175

25.7

6.41

3.58

170

186

27.3

6.81

3.8

180

197

28.9

7.21

4.03

Sõmer riis

160

200

44.8

0.576

3.8

170

212

47.6

0.612

4.04

180

225

50.4

0.648

4.28

Hiinakapsasalat köögiviljadega

50

38.0

4.05

2.16

0.895

120

91.2

9.73

5.18

2.15

150

114

12.2

6.48

2.68

Porgandi-õunasalat

50

27,7

4,30

1,27

0,292

60

33,24

5,16

1,52

0,35

75

41,6

6,45

1,91

0,44

Rukkileib

20

63.2

8.62

2.30

1.82

20

63.2

8.62

2.30

1.82

30

94.8

12.9

3.45

2.73

Sepik

20

52.6

10.8

0.460

1.82

20

52.6

10.8

0.460

1.82

20

52.6

10.8

0.460

1.82

Koolipiim R2,5%

200

116

10.6

5.20

6.60

200

116

10.6

5.20

6.60

200

116

10.6

5.20

6.60

Puuvili

50

36.0

8.65

0.200

0.300

60

43.2

10.4

0.240

0.360

70

50.4

12.1

0.280

0.420

Kokku,g

-

584

85.8

17.8

22.9

-

666

96.1

20.9

26.0

-

746

107

24.1

28.7

         

Kokku 21-25.09, g

603

91

18,8

22,2

663

100

20,7

24,4

754

113

24,1

27,4

Kokku 14-18.09, g

625

92,1

20,8

23,2

672

99

22,5

24,8

745

111

24,5

27,2

10 päeva keskmine

614

91,5

19,8

22,7

667,5

99,5

21,6

24,6

749,5

112

24,3

27,3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neljapäev 01.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Kana-riisisupp

(kartul,riis,porgand,sibul,kana,rapsiõli, ma)

280g

300g

320g

Mannavaht piimaga (manna, mahl, suhkur)

110g/100g

120g/120g

130g/120g

Leivavalik

40g

40g

50g

Koolipiim R2,5%, keefir R2,5%

200g

200g

200g

Õunaamps, porgandiamps

80g

100g

120g

 

Reede 02.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

Krõbeda kattega ahjukala ( kala, või, jahu,ma), jogurtikaste

50g/50g

60g/60g

70g/70g

Kartul, riis

160g

170g

180g

Hiinakapsas,hernes,salatikaste,seemned

50g

60g

75g

Kapsa- porgandisalat

50g

60g

75g

Leivavalik

40g

40g

50g

Õunamahlajook, koolipiim R2,5%

200g

200g

200g

Pirniamps

80g

100g

120g

 

Teavet toidu talumatust põhjustada võivate toidu koostisosade sealhulgas allergeenide kohta saab peakoka käest .

 

Koolilõuna kalkulatsioon 28.09-02.10                                                       OÜ Orfeum

 

Esmaspäev 28.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud,

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud,

g

Bolognese kaste

80

151

3.93

11.3

8.70

90

170

4.42

12.8

9.79

100

189

4.92

14.2

10.9

Pasta

160

238

42,2

5,0

6,88

170

252

44.8

5.32

7.32

180

267

47.4

5.63

7.75

Tatar

160

129

26.5

0.8

4.76

170

137

28,2

0,85

5,06

180

145

29,8

0,9

5,36

Porgandisalat

50

32.2

5.08

1.14

1.14

60

38.6

6.10

1.37

1.37

75

48.2

7.62

1.72

1.71

Kapsa-redisesalat seemnetega

50

16.8

2.83

0.586

0.495

60

20.2

3.40

0.703

0.594

75

25.2

4.25

0.879

0.743

Rukkileib

20

63.2

8.62

2.30

1.82

20

63.2

8.62

2.30

1.82

30

94.8

12.9

3.45

2.73

Sepik

20

52.6

10.8

0.460

1.82

20

52.6

10.8

0.460

1.82

20

52.6

10.8

0.460

1.82

Hibiskuse tee

200

2.68

0.596

0.0376

0.150

200

2.68

0.596

0.0376

0.150

200

2.68

0.596

0.0376

0.150

Suhkur

5

20.0

4.99

0

0

5

20.0

4.99

0

0

5

20.0

4.99

0

0

Koolipiim R2,5%

200

116

10.6

5.2

6.6

200

116

10.6

5.2

6.6

200

116

10.6

5.2

6.6

Õun

80

37.8

10.5

0

0

100

47.2

13.1

0

0

120

56.6

15.7

0

0

Kokku,g

-

588

87,5

19,0

21,0

-

669

97,1

23,0

22,9

-

758

110

26,4

25,9

 

Teisipäev 29.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

g

Energia

kcal

SV,

g

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud,

g

g

Energia

kcal

SV,

g Süsivesikud

g

Rasvad

g

Valgud,

g

Peedisupp 280 180 17.4 9.52 7.99 300 193 18.7 10.2 8.56 330 213 20.5 11.2 9.42
Hapukoor, R 20% 5 11.0 0.190 1.06 0.165 10 21.9 0.380 2.12 0.330 10 21.9 0.380 2.12 0.330
Magus riisipuder 100 185 25.0 8.34 2.84 120 223 30.0 10.0 3.41 130 241 32.5 10.8 3.69
Mahlakissell 100 68.0 16.7 0.200 0.315 120 81.6 20.0 0.240 0.378 130 88.4 21.7 0.260 0.410

Rukkileib

20 45.0 8.80 0.200 1.28 20 45.0 8.80 0.200 1.28 30 67.5 13.2 0.300 1.92

Sepik

20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82

Pirn

80 32.8 9.52 0 0.240 100 41.0 11.9 0 0.300 120 49.2 14.3 0 0.360

Kokku,g

- 576 88,4 19,8 14,7 - 658 101 23,2 16,1 - 734 113 25,2 18,0

 

Kolmapäev 30.09

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvadg

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV,

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

Köögiviljahautis sealihaga

120

81.6

9.31

3.86

4.09

140

95.3

10.9

4.51

4.77

160

109

12.4

5.15

5.46

Riis

160

200

44.8

0.576

3.8

170

212

47.6

0.612

4.04

180

225

50.4

0.648

4.28

Kartuli-kõrvitsapüree

160

170,8

25,6

6,4

3,58

170

181,48

27,20

6,80

3,80

180

192,2

28,80

7,20

4,03

Hiinakapsa-rukolasalat

50

20.2

1.97

1.16

0.718

60

47.5

6.57

2.47

0.447

75

59.4

8.21

3.09

0.559

Peedisalat

50

39.6

5.48

2.06

0.373

60

24.2

2.37

1.39

0.861

75

30.2

2.96

1.73

1.08

Must seemneleib

20

63.2

8.62

2.30

1.82

20

63.2

8.62

2.30

1.82

30

94.8

12.9

3.45

2.73

Sepik

20

52.6

10.8

0.460

1.82

20

52.6

10.8

0.460

1.82

20

52.6

10.8

0.460

1.82

Koolipiim R2,5%

200

116

10.6

5.20

6.60

200

116

10.6

5.20

6.60

200

116

10.6

5.20

6.60

Melon

80

32.8

9.52

0

0.240

100

41.0

11.9

0

0.300

120

49.2

14.3

0

0.360

Kokku,g

-

589

91,6

18,4

19,4

-

636

101

19,4

20,6

-

721

115

21,8

22,8

 

Neljapäev 01.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

G

Energia

kcal

SV

g

Rasvadg

Valgud,

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

Kana-riisisupp

280

262

23,5

13,5

11,6

300

278

24,9

14,4

12,3

320

310

27,8

16

13,7

Mannavaht

110

168

39,4

0,316

1,76

120

183

43

0,345

1,92

130

198

46,6

0,374

2,08

Piim R20%

100

57,9

5,3

2,6

3,3

120

69.5

6,36

3,12

3,96

120

69,5

6,36

3,12

3,96

Sepik

20

57

8,9

1,56

1,84

20

57

8,9

1,56

1,84

30

85,5

13,4

2,34

2,76

Rukkileib

20

49,8

8,36

0,4

1,7

20

49.8

8,36

0,4

1,7

20

49,8

8,36

0,4

1,7

Piim R2,5%

200

116

10,6

5,2

6,6

200

116

10,6

5,2

6,6

200

116

5,3

5,2

6,6

Õun

80

32,3

7,92

0,288

0,16

100

40.3

9,9

0,36

0,2

120

48,4

11,9

0,432

0,24

Kokku

-

627

93,4

18,7

20,4

-

677,6

101,4

20,2

21,9

761,2

114,4

22,7

24,4

 

Reede 02.10

Põhikool I

Põhikool II

Põhikool III

G

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

g

Energia

kcal

SV

g

Rasvad

g

Valgud

g

Krõbeda kattega ahjukala 50 120 3,71 8,82 6,74 60 144 4,45 10,6 8,09 70 168 5,19 12,3 9,43
Jogurtikaste 50 79,5 2,19 7,07 1,95 60 95,4 2,63 8,48 2,33 70 111 3,06 9,89 2,72
Riis 160 200 44.8 0.576 3.8 170 212 47.6 0.612 4.04 180 225 50.4 0.648 4.28
Kartul 160 122 27 0.16 3.04 170 129 28.7 0.17 3.23 180 137 30.4 0.18 3.42
Hiinakapsasalat seemnetega 50 16.0 3.76 0.085 0.510 60 19.2 4.51 0.102 0.612 75 24.0 5.64 0.128 0.765
Kapsa-porgandisalat 50 12.9 3.30 0.08 0.339 60 15.5 3.96 0.096 0.407 75 19.3 4.94 0.120 0.509
Seemneleib 20 63.2 8.62 2.30 1.82 20 63.2 8.62 2.30 1.82 30 94.8 12.9 3.45 2.73
Sepik 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82 20 52.6 10.8 0.460 1.82

Õunamahlajook

200 73.3 18.8 0.200 0.550 200 73.3 18.8 0.200 0.550 200 73.3 18.8 0.200 0.550

Koolipiim R2,5%

200 116 10.6 5.20 6.60 200 116 10.6 5.20 6.60 200 116 10.6 5.20 6.60

Pirn

100 41.0 11.9 0 0.300 100 41 11,9 0 0,3 120 49.2 14.3 0 0.360

Kokku,g

- 599 89,6 19,6 19,6 674 99,9 22,9 22 763 112 26,3 25

Kokku 28.09-02.10, g

595,8

90,1

19,1

19,0

662,9

100,1

21,7

20,7

747,4

112,9

24,5

23,2

Kokku 21-25.09, g

603,0

91,0

18,8

22,2

663,0

100,0

20,7

24,4

754,0

113,0

24,1

27,4

10 päeva keskmine

599,4

90,6

19,0

20,6

663,0

100,0

21,2

22,6

750,7

112,9

24,3

25,3

 

Koolilõuna juurde on arvestatud 2 salatit ,1 lisand ja 1 jook .